Деніел Крейг нагримав на фаната?

15 березня 2013, 16:03

Подейкують, в "Джеймса Бонда" Деніела Крейга днями відбувся неприємний інцидент із фанатом. Актор розсердився, коли той почав знімати його на свій телефон.

Про це пише "The Showbiz Spy".

Крейг та його дружина Рейчел Вайс спокійно собі робити закупи на ринку коло свого нью-йоркського помешкання. Аж раптом актор зауважив чолов'ягу, котрий наставив на них камеру свого телефону.

"Спостерігаєш, як я зі своєю дружиною купляю продукти, це тобі цікаво?", - промовив Деніел, вихопивши в незнайомця телефон.


Деніел Крейг видер телефон у фаната?

"Деніел був дуже злий, але перш ніж він утнув щось таке, про що б потім міг пошкодувати – наприклад, розбити телефон – втрутилася Рейчел і прочитала хлопцеві сувору, але ввічливу лекцію про приватність, а тоді наказала чоловікові віддати телефон", - розповів очевидець.

Крейг послухався жінки, але забажав, щоби його опонент видалив із телефону відео, яке встиг на знімати. Той теж не став опиратися, ще й перепросив у зіркової пари за те, що сталося.

Нагадаємо, Деніел Крейг та зірка "Мумії" взяли таємний шлюб влітку 2011-го року.

В одному з нещодавніх інтерв'ю 43-річна Рейчел заявила, що охоче б зіграла лиходійку – супротивницю агента 007 у якійсь із наступних частин "Бондіани", пише "E!Online".

Фото АР з сайту el-nacional.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів