Аністон і Теру влаштують два весілля на різні смаки?

20 березня 2013, 10:10

Подейкують, акторська пара Дженніфер Аністон та Джастін Теру гулятимуть весілля двічі.

"Її" весілля відбудеться в Каліфорнії, а "його" – в Нью-Йорку.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на журнал "Grazia".

"Джастін виріс у Нью-Йорку, більшість його рідних живе на Східному узбережжі, тож ходять чутки, що після "весілля Джен" у Каліфорнії щось влаштують у Нью-Йорку", - каже джерело.


"Весільна вечірка на Східному узбережжі точно буде. Може, цього не станеться до літа, але Джастін узяв на себе організацію і серйозно цим займається. Він замовляє живу музику, і тема (свята) буде дуже рок-н-рольною", - говорить інформатор.

У Теру буде рок-н-рольне весілля, в Аністон - романтичне?

Якщо Теру хоче відсвяткувати початок свого подружнього життя запальною гулянкою, то церемонія Аністон буде більш традиційною та романтичною.

Після весілля пара житиме то в Каліфорнії, то у Нью-Йорку.

"Джен знає, як сильно Джастін сумує за Нью-Йорком. Тож вона погодилася, що, коли вони одружаться, зможуть купити там якесь житло", - додає співрозмовник видання.

Аністон уже колись купувала дім у Нью-Йорку, але за кілька місяців продала. Тепер пошуками житла буцімто займається Теру зі своїм братом. Серед об'єктів, які зацікавили чоловіків, був колишній поліційний відділок, перебудований у житлову будівлю.

Нагадаємо, ходили чутки, що весілля №1 Аністон і Теру відбудеться у Кенії, а вже більш формальна церемонія - в Лос-Анджелесі. Заручилася парочка минулого літа.

Фото Reuters з сайту "The Mirror"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів