Холлі Беррі із 10 років ходить до психотерапевтів

26 березня 2013, 17:45

Акторка Холлі Беррі розповіла, що з 10 років періодично потребує допомоги психотерапевта.

Колись її змушував страждати батько-алкоголік, тепер зірка звертається до фахівця через стрес чи проблеми в особистому житті.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на британський журнал "HELLO!"

"Я проходила терапію по мірі необхідності відколи мені було, може, 10 років", - пригадала Беррі.


"Мій батько був алкоголіком, дуже агресивним, і моя матір розуміла, наскільки важливо, щоби в мене була неупереджена людина, з якою можна поговорити, тож я роблю це все моє життя, коли ситуація стає стресовою. Це допомагає мені долати такі речі", - додала актриса.

Одначе зірка щосили намагається приховати свій біль від близьких людей, ховає емоції всередині, "надягаючи хоробре лице".

"Якщо в мене виникає проблема, я так добре з нею даю раду, що більшість людей навіть про неї не знають", - сказала Беррі.

До слова, однією з останніх великих проблем у житті Холлі стало те, що суд не дозволив їй вивезти до Франції доньку Налу.

Нагадаємо, акторка планувала розпочати там нове життя, вийшовши заміж за свого коханого Олів'є Мартінеса. Утім категорично проти переїзду 5-річної доньки виявився її батько Габріель Обрі.

"Імовірно, я не зможу цього зробити, поки моїй доньці не виповниться 18, і вона не закінчить колледж", - поділилася зірка, пише "The Daily Mail".

"Коли Налі буде 18, вона юридично матиме право сама вирішувати, де хоче бути, і думаю тоді, коли вона поїде з власної волі, ми туди переберемося. Саме там я хочу завершити моє життя, це точно", - підсумувала Холлі.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів