Холлі Беррі: Я закохалася в клоуна

17 жовтня 2012, 13:00

Американська кіноакторка Холлі Беррі, яка зазвичай не любить виставляти напоказ своє особисте життя, все ж розказала, як вона закохалася в свого нареченого - "клоуна" Олів’є Мартінеса.

46-річна актриса сподівається знайти щастя в третьому шлюбі та закликає жінок не боятися старіння.

Про це Беррі говорила в інтерв’ю журналові "In Style", пише "Hollyscoop".

"Коли я вперше зустрілася з Олів’є, не було зразу "Я закохалася!" Це було щось, що зростало поступово – і через це здається більш справжнім", - згадала актриса.


"Він дурник, він клоун, душа компанії, і це добре для такої людини як я", - поділилася вона.

Беррі про Мартінеса: "Мій дурник..."

Попри те, що два її шлюби виявилися невдалими, а стосунки з манекенником Габріелем Обрі хоча й подарували їй доньку, але врешті звелися до колотнеч у суді, Холлі не втрачає віри в любов.

"Це одна з речей, про які ніколи не варто казати "ніколи". Я безнадійний романтик, і не зупинюся, доки в мене все не вийде!", - заявила актриса.

"Не переймайтеся через свій вік та не боріться з ним. Віддавайте належне юним жінкам, які виглядають так, як колись виглядали ви, але не намагайтеся бути такими, як вони. Ви входите до нової фази вашого життя – прийміть це. Я сподіваюся так і зробити", - додала Беррі.

Нагадаємо, ще торік зірка запевняла, що шлюб - це не для неї, і взагалі в коханні вона завжди була ідіоткою.

Як відомо, чи здійсниться мрія Холлі на щасливе сімейне життя в Парижі з коханим та 4-річною донькою – має вирішити суд. Проти переїзду малої до іншої країни заперечував Обрі, проте їхні з Беррі адвокати, схоже, нарешті про щось домовилися. Суддя має винести рішення по цій справі вже днями, пише "Contact Music" із посиланням на "TMZ".

Фото Reuters з сайту nation.com.pk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів