Мадонну звинувачують у "грі на публіку" з благодійністю

6 квітня 2013, 11:12

Співачка Мадонна піддалася критиці з боку влади африканської держави Малаві.

Президент країни і міністр освіти заявили, що артистка сильно лукавить, розповідаючи про свої добрі справи, пише "The Sun".

Мадонна, яка колись пообіцяла побудувати більшу сучасну академію для дівчаток, різко змінила свої плани та заявила, що побудує аж десять нових шкіл.

Власне, після закінчення будівництва, співачка заявила ЗМІ, що обіцянки своєї виконала.


Однак, за твердженнями президента Малаві Джойс Банди, Мадонна не побудувала жодної школи, а просто переобладнала десять класів у вже існуючих навчальних закладах. А от академія для дівчат, на думку уряду, була б куди доречнішою.

Мадонну звинуватили у нещирості

"Де знаходяться десять шкіл, побудовані нею? У деяких випадках вона просто відремонтована вже існуючі будівлі. Ніхто немає права просто прийти сюди і сказати: "Я побудую школи" без оцінки реальних потреб. Це образа народу", - заявила голова країни.

Не вражають місцевий уряд і цифри - представники благодійного фонду стверджують, що Мадонна вклала 400 тисяч доларів на нові школи. Але міністр освіти Еуніке Казембе заявив, що справа не стільки в сумах, скільки в умінні тримати своє слово.

Сама поп-зірка не коментує заяву уряду Малаві.

Натомість управляючий благодійною діяльністю Мадонни Тревор Нельсон вже представив докладну інформацію про шкіл, побудованих за її проектом.

Нагадаємо, Мадонна вже давно опікується країною Малаві. Співачка навіть усиновила звідти двох дітей - сина Девіда Банду та доньку Мерсі.

Фото АР з сайту northjersey.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів