Окунська здала будинок Власенка циганам

17 квітня 2013, 10:00

Екс-дружина адвоката Сергія Власенка Наталя Окунська вигадала ще один метод боротьби за відсуджене нею майно. Вона здала будинок, до якого вламувалася з сокирою, циганській родині на 49 років.

Про це Власенко розповів інформаційному агентству "Время", а сама Наташа написала на сторінці у Facebook.

Днями захисник Тимошенко заявив, що після позбавлення його депутатських повноважень не припинилися і посягання на його майно.

"Мене не залишають у спокої. Сьогодні я дізнався, що до будинку, який у мене фактично вкрали за рішенням суду, вселилася велика циганська родина, фактично – табір, який перетворює його на абсолютно непридатне для життя приміщення. Про це мені повідомили мої сусіди", - обурився адвокат.


Окунська здала будинок, який належав Власенку, циганам. Мабуть, пожартувала...

"Цигани, які перетворюють мій будинок на свинарник, отримали договір оренди мого будинку на 49 років з орендною платою 1 гривня на місяць. Причому договір укладено так, що розірвати його юридично практично неможливо", - підкреслив Власенко.

Окунська цей інцидент прокоментувала у соцмережі.

"Ось чому, коли мій колишній здав наш будинок Пашинському без моєї згоди - це було нормально, а коли я, не погоджуючи з ним, здала будинок циганам, то це викликало у нього таке обурення??" – написала Наташа.

Нагадаємо, днями Окунська знову пішла до суду, щоб продовжити боротьбу за аліменти Власенка на доньку Поліну.

Фото взято на сайті "Expres.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів