Гальяно дав перше тверезе інтерв'ю і відмовився від расизму

5 червня 2013, 14:15

Скандальний британський модельєр Джон Гальяно, якого звільнили з дому "Dior" за антисемітські висловлювання, дав перше з 2011-го року інтерв'ю.

Дизайнер поговорив з журналістом "Vanity Fair" та зізнався, що він вперше спілкується з пресою тверезим.

Крім того, Гальяно заявив, що він не расист і не антисеміт.

"Це найжахливіше, що я говорив у своєму житті, але я не мав це на увазі. Я намагався зрозуміти, чому та злість була спрямована на ту расу. Тепер я усвідомив, що був настільки злим і незадоволеним собою, що сказав саму уїдливу річ, яку міг", - зізнався він.


Модельєр розповів, що не п'є та не вживає наркотики вже два роки.

Гальяно кинув пити та відмовився від расизму

Про масштаби своєї пристрасті до алкоголю і наркотиків Гальяно сказав наступне: "Я повинен був опинитися у психіатричній клініці або під землею".

Крім того, модельєр повідомив, що протягом двох років після скандалу він намагався з'ясувати, як впоратися зі своїми шкідливими звичками, розмірковував, що пішло не так в його житті, а також читав книги про Голокост і євреїв.

"Це звучить трохи дивно, але я вдячний за те, що це сталося. Я дізнався про себе дуже багато. Я знову відкрив того маленького хлопчика, голодного до відкриттів, якого, як мені здавалося, я вже втратив. Я живий", - додав Гальяно.

Нагадаємо, модельєр Джон Гальяно був заарештований у березні 2011-го року за підозрою в нападі з антисемітських мотивів на пару відвідувачів одного з паризьких кафе.

Тоді в інтернеті з‘явилося відео, на якому Гальяно непристойно лається на людей, згадує газові камери та зізнається в любові до Гітлера.

Фото Reuters з сайту nydailynews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів