Сальма Хайєк: Я – не модниця

12 червня 2013, 12:33

Мексиканська акторка Сальма Хайєк знялася для липневого номеру журналу "In Style".

У інтерв'ю 47-річна зірка розказала, що краса ніколи не була її головним пріоритетом, а гарно вбирається вона заради свого чоловіка Франсуа-Анрі Піно.

Фрагменти розмови з Хайєк наводить "People" та сайт "In Style".

"Знаю, люди завжди вважали мене вродливою, але я ніколи не намагалася стати такою красивою, якою могла б бути. Я можу робити значно більше – займатися вправами або не їсти десерт. Чи не пити алкоголь. Можу робити більше зусиль", - зізналася акторка.


Сальма Хайєк не боїться старіти і чепуриться для чоловіка

"Не думаю, що коли-небудь краса була моїм головним пріоритетом у житті. Це в мені трішки бунтівний дух", - сказала вона.

Зірка вважає, якщо людина боїться старіти, то й старіє швидше. Сама вона такого страху не має і радить усім жінкам любити себе.

"Треба приймати себе такою, яка ти є, і любити себе такою, яка є, і якнайкраще поводитися з тим, що маєш. Це стосується фігури і всього іншого. Треба з почуттям гумору відноситися до того, хто ти є, і давати собі перепочити. Треба бути доброю до себе. А це не просто, розумієте?", - зазначила Хайєк.

Акторка каже, що модницею її назвати не можна. Ідучи по червоних доріжках у приголомшливих шатах вона, в першу чергу, чекає схвалення від коханого чоловіка.

"На червоні доріжки я часто вдягаю шкіру. Моєму чоловікові це подобається", - поділилася зірка.

"Насправді я – не модниця. Я маю око. Можу поєднувати, але більшість моїх зусиль – заради мого чоловіка, оскільки я хочу бути для нього привабливою", - розповіла Сальма.

Фото обкладинка журналу "In Style"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів