Собчак розповіла про шлюб "по зальоту"

14 червня 2013, 13:15

Російська тусовщиця Ксенія Собчак відверто розповіла, чому вийшла заміж за Максима Віторгана.

Про своє ставлення до дітей та шлюб "по зальоту" білявка написала у новій колонці для журналу "Русский пионер".

Після весілля Собчак і Максима неодноразово з'являлися чутки про вагітність телеведучої. А згодом виплила й скандальна історія про нібито ненависть Ксюші до сусідських дітей.

У липневому номері журналу тусовщиця зізналася, що не всі методи виховання дітей вважає правильними. Мовляв, сюсюкаючі мами і тата - це моветон:


"Я, наприклад, завжди в своєму дитинстві ненавиділа сюсюкаючих дорослих. І впевнена, що кожна дитина ось ці всі сюсі-пусі-уті-путі ненавиділи. І ми всі при цьому були дітьми. Так звідки тоді, скажіть мені, з покоління в покоління беруться сюсюкаючі дорослі і ось ці пекельні приставки "дядько" і "тьотя" до незнайомих людей?".

Однак, за словами Ксенії, дітей вона любить і закликає ставитися до малюків як до особистостей.

Собчак вивезла чоловіка до Львова

"Але є й інше ставлення, коли дитина - це цілий світ, який повинен бути тобі цікавий, який ти можеш розділити, але який ніколи вже не буде точнісінько твоїм, і до цього світу, до цього маленького всесвіту потрібно завжди ставитися з величезною повагою і трепетом", - вважає Собчак.

"Саме так я б хотіла ставитися до своїх дітей, якщо коли-небудь ми вирішимо, що до цього готові", - додала вона.

Спростувала телеведуча і чутки про свою вагітність, і про те, що шлюб з Максимом Віторганом - банальний піар.

"Ну, і врешті те головне, заради чого ви інтелігентно прочитали весь цей текст: я не вагітна. І, можливо, комусь це здасться дивним, але заміж можна вийти просто з любові, а не по зальоту", - підсумувала скандальна телеведуча.

До слова, днями Собчак разом із чоловіком з'їздили вдвох до Львова, повідомляє "Like.lb.ua".

Причина візиту подружжя - джазовий фестиваль. Парочка приїхала до міста Лева просто послухати гарну музику. Пильні папараці вистежили Ксюшу і Максима, коли вони прогулювалися львівською площею.

Про свої враження від прогулянки Львовом Собчак поділилася навіть на своїй сторінці у соцмережі. Під світлиною з назвами українських вулиць вона написала: "Я в прекрасне місто прилетіла".

Фото "Like.lb.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів