Х'ю Джекман: Бути чемним простіше, ніж засранцем

18 червня 2013, 10:21

Австралійський актор Х'ю Джекман намагається бути чемним і не визвірятися на настирливих фанатів, інакше потім його гризтиме сумління.

Про це він сказав у інтерв’ю журналові "Men's Health", пише "Contact Music".

"Мене виховували так, щоби я ставився до людей із повагою. Тож для мене значно простіше бути з людьми чемним і шанобливим, аніж засранцем", - засвідчив Джекман.

Джекман намагається бути чемним

"Наприклад, я йду вулицею, і 29 людей кажуть мені: "Гей, чуваче,можна тебе сфотографувати?" Для мене відповісти: "Ніяких фото, відчепіться", і протягом наступної години я думатиму про те, що не мав би так розмовляти. Водночас якщо я замість цього скажу: "Так, без проблем" або "Слухайте, я зараз із моєю сім'єю, але було приємно познайомитися", а тоді йти далі – так простіше", - пояснює актор.


44-річний Х'ю зазначає, що поза знімальним майданчиком він намагається бути самим собою, хоча й не всім це до вподоби.

"Я намагаюся бути якомога більше собою, коли не граю, на гірше чи на краще, але в мене є піарщики, котрі кажуть, що це – погана ідея: "Ти забагато жестикулюєш, ти забагато робиш це, ти повен робити те, ти не повинен говорити про це", - пожалівся Джекман.

Нагадаємо, приязне ставлення до фанатів нещодавно ледь не вилізло зірці боком. У спортзалі на нього накинулася неврівноважена жіночка, яка мала намір поголити Джекману вуса і вийти за нього заміж.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів