Х'ю Джекман: Мій талісман – старі труси

25 лютого 2013, 15:34

Австралійський актор Х'ю Джекман зізнався, що має власний талісман – старі труси, котрі він надягає перед вирішальними подіями.

Свою "секретну зброю" має й співачка Адель. Їй приносить удачу синочок Анджело.

Про це зірки розповіли виданню "Hollyscoop".

Щоправда, старі труси Х'ю не помогли йому вибороти цьогорічного "Оскара" за найкращу чоловічу роль.


На церемонію "Оскара" Джекман прийшов із жінкою Деборрою Лі та в старих трусах

"Мій син – це мій талісман", - сказала Адель перед церемонією.

Хоча малого поряд із нею того вечора не було, він виявився "ефективнішим" за спіднє Джекмана. "Оскар" зірковій мамі таки дістався.

До слова, завести собі хоча манюсінький талісманчик, який боронив би від халеп, було б варто акторці Дженніфер Лоуренс. Зірка стрічки "Мій хлопець – псих" упала, прямуючи за чесно заробленим "Оскаром".

Про це пише "USA Today".

Крістен Стюарт спиралася на милиці

Дженніфер швидко опанувала себе і навіть розсміялася. Діставшись врешті мікрофона, вона звернулася до аудиторії, котра вітала її оплесками: "Ви стоїте лише тому, що я впала на сходах. Мені так ніяково".

Нагадаємо, наприкінці січня, на церемонії вручення премії Гільдії кіноакторів США в Лоуренс стався невеличкий конфуз із сукнею. Коли актриса йшла за своєю винагородою, то показала публіці свої стегна.

Між тим акторка Крістен Стюарт пришкандибала на "Оскар" на милицях, пише видання. Щоправда, перед червоною доріжкою вона віддала їх своїй асистентці й рушила далі без підтримки.

Як повідомив згодом гример Стюарт, за кілька днів до урочистої події зірка порізала ногу, наступивши на скло. Про це пише "Contact Music" із посиланням на "People".

Фото Reuters з сайтів straitstimes.com та irishtimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів