Олівія Вайлд: Відшльопаю тих, хто себе не доглядає

10 серпня 2013, 10:58

Американська акторка Олівія Вайлд насварила молодих жінок, які вдаються до пластики замість того, щоби як слід піклуватися про свою зовнішність.

Іще 29-річна зірка запевнила, що не має намір квапитися з дітьми лише тому, що її яєчники в‘януть.

Про це пише "The Showbiz Spy".

"Мене настільки засмучують та шокують молоді жінки, які виглядають, наче моторошні старі прибульці, завдяки своїм носам та губам Барбі", - поділилася Олівія.


"Це усмішка чи гримаса? Ти облила своє лице гарячим воском, чи це в тебе шкіра така? Кращий підхід: піклуйся про себе, ти ж достатньо доросла, щоби знати, як. Пий воду, спи вісім годин (я б хотіла) та не наближайся до вертикальних соляріїв ближче ніж на 400 футів, або відшльопаю. Сильно", - пригрозила зірка "Доктора Хауса".

Олівія Вайлд знає, як правильно робити дітей

Найближчим часом Вайлд не збирається не тільки лягати під ніж, а й заводити дітей, хоча і запланувала собі трьох.

"Я люблю дітей тією пристрастю, яку зазвичай приберігаю для гарячого сиру, мініатюрних стільчиків та концертів "Прінса", але я не відчуваю напруги розмножуватися лише зі страху, що яєчники в‘януть", - заявила акторка.

На думку Вайлд, спершу треба знайти потенційного татуся, а тоді без поспіху переконатися, що це саме те, чого ти хочеш у своєму житті.

"Не йдеться про те, що ти маєш безвідповідально жити наступні 10 років, а тоді чекати, що залетиш, коли обраний тобою чувак нарешті в тебе чхне. Але ти ніколи не знайдеш правильного виробника дітей або не насолодишся процесом виготовлення дітей, якщо робитимеш це в гарячці", - зазначила Вайлд.

"Розслабся, будь доброю зі своїм тілом і, коли настане слушний час, берися до справи", - підсумувала зірка.

Як відомо, сама Олівія Вайлд уже зустріла чоловіка, від якого хоче дітей. Акторка заручена з коміком Джейсоном Судейкісом.

Фото АР з сайту entertainment.in.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів