Шінед О'Коннор написала листа "любому дитяткові" - Путіну

20 вересня 2012, 12:40

До низки світових зірок, які виступили на підтримку російського панк-гурту "Pussy Riot", долучилася співачка Шінед О’Коннор.

Ексцентрична ірландка написала довгого та зворушливого листа російському президенту Володимиру Путіну, назвавши 59-річного політика "милим дитятком".

Про це повідомляє "Contact Music".

У своєму посланні О’Коннор благає Путіна випустити з тюрми трьох жінок, засуджених до 2 років за їхній перфоманс у храмі Христа Спасителя, бо вдома ни них чекають дітки.


Зі слів Шінед, їй пропонували написати агресивну пісню про "Pussy Riot", але вона не має найменшого бажання влазити в політику або робити комусь боляче. Тож замість пісні артистка вирішила написати Путіну відкритого листа "від матері до сина іншої матері та до батька".

Шінед О'Коннор попросила Путіна зглянутися над дітьми учасниць "Pussy Riot"

"Ваша мати пережила втрату двох своїх дітей. Напевно, для вашої родини та у вашому серці це й досі велике горе", - написала Шінед, маючи на увазі старших братів президента, які померли.

"Дитятко миле, пробачте мені, що я так до вас звертаюся, але я дивлюся на всіх людей як на синів та дочок своїх матерів… і в моєму середньому віці я відчуваю, що хочу бути людям матір’ю", - продовжила вона.

О’Коннор зробила спробу розчулити Путіна, розказавши йому про страждання малих дітей ув’язнених учасниць "Pussy Riot" - доньки Надії Толоконнікової та сина Марії Альохіної.

"Двоє малюків… Гера та Філя… нині переживають втрату своїх матерів… Ці дітлахи… їм байдуже до політики або до вищезгаданого гурту, сер, або до завданої комусь шкоди. Вони люблять своїх мамусь. Вам потрібно, щоби вони зростали з любов’ю до своєї країни. Натомість решту свого життя вони відчуватимуть нестерпну муку, якщо до них якнайшвидше не повернуться їхні мами", - наголосила О’Коннор.

Співачка впевнена, втрата матерів зламає життя безневинних хлопчика та дівчинки. Вона благає Путіна зглянутися над ними, адже він і сам є батьком.

Нагадаємо, в нещодавньому інтерв’ю Володимир Путін порівняв вчинок "Pussy Riot" із груповим сексом.

Судовий вирок, винесений дівчатам, висміяв у своїй пісні лідер гурту "Машина времени" Андрій Макаревич, а український жіночий рух "Femen" на знак підтримки росіянок спиляв у центрі Києва пам’ятний хрест.

На підтримку "Pussy Riot" виступили вже багато світових зірок, зокрема Мадонна, сер Пол МакКартні, Стінг, Мобі, "Red Hot Chili Peppers", "Franz Ferdinand", Бьорк, Патті Сміт та інші.

Фото Reuters з сайту 15min.lt

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів