Авріл Лавін і Сандру Баллок назвали найзаразнішими

19 вересня 2013, 14:47

Імена співачки Авріл Лавін та актриси Сандра Баллок можуть принести неприємності, якщо ввести їх в пошук в інтернеті.

Розробник антивірусного програмного забезпечення "McAfee" склав рейтинг знаменитостей, при пошуку інформації про яких в інтернеті користувачі можуть заразитися комп'ютерними вірусами, пише "NY Daily News".

Перше місце за зараженістю посіла американська актриса Лілі Коллінз - 14,5% посилань на інформацію про неї насправді ведуть на шкідливі сайти.


Лілі Коллінз - найнебезпечніша в інтернеті

Друге місце займає співачка Авріл Лавін. Так, 12,7% посилань на сайти, де згадується артистка - небезпечні.

Замикає першу трійку найзаразніших зірок Сандра Баллок - 10,8% посилань на дані про актрису ведуть на шкідливий контент.

Ім'я Сандри Баллок також використовують кіберзлочінці

У першу десятку "небезпечних" знаменитостей також увійшла Зої Салдана. 10,5% сайтів, де зустрічається її ім'я можуть заразити комп'ютер вірусом.

Не далеко за зараженістю пішли й співачки Кеті Пері (10,4%) та Брітні Спірз (10,1%), а також модель Адріана Ліма (9,9%).

За даними експертів, кіберзлочинці постійно використовують інтерес споживачів, пов'язаний з церемоніями нагородження, виходом нових фільмів і шоу.

Найчастіше посилання, що ведуть на шкідливі сайти, з'являються, коли користувачі шукають інтимні фотографії відомих людей або музику для скачування.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів