Сім'я Джексона вимагає $290 мільйонів

25 вересня 2013, 16:51

Сім'я покійного поп-короля Майкла Джексона вимагає від компанії-організатора його останнього концертного туру компенсацію у розмірі 290 мільйонів доларів.

На останньому судовому засіданні адвокат родини Джексон Брайан Пеніш зажадав від організаторів останніх гастролей артиста компанії "AEG Live" виплатити мільйони його дітям і матері, повідомляє "The Los Angeles Times".

Юрист заявив у суді Лос-Анджелеса, що саме промоутер винен у смерті Джексона, оскільки найняв некваліфікованого лікаря - доктора Конрада Мюррея.

Адвокат зазначив, що компанія "AEG Live" зобов'язана виплатити по 85 мільйонів доларів кожному з трьох дітей Джексона і 35 мільйонів його матері.


"Нам не потрібно співчуття, нам потрібна справедливість, повна і абсолютна", - зауважив він.

Адвокат сім'ї Джексон Брайан Пеніш оголосив суму бажаної компенсації

За словами юриста сім'ї поп-короля, сума незначна в порівнянні з тією, яку міг би заробити Майкл. Очікувалося, що співак міг одержати гонорар у розмірі від 1,2 до 1,6 мільярда доларів.

"Мова йде про спільну відповідальність. Майкл, ймовірно, має якісь недоліки... Я не збираюся заперечувати, що Майкл користувався рецептурними ліками, і що люди сказали йому, що це ризиковано приймати Пропофол", - сказав він.

Однак представник сім'ї Джексона зауважив, що якби "AEG Live" не найняли Конрада Мюррейя, а той би не давав Майклу анестетики протягом 60 днів, аби допомогти йому впоратися з безсонням, то поп-король був би живий.

У свою чергу компанія-організатор стверджує, що вони найняли Мюррея, бо той вже давно працював з Джексоном. Мовляв, не вони обирали лікаря, а сам співак.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер 25-го червня 2009-го року на 51-му році життя від передозування сильнодіючими препаратами.

Наприкінці листопада 2011-го року американський суд засудив лікаря Конрада Мюррея до чотирьох років в'язниці за ненавмисне вбивство.

Фото "АР" з сайту "The Los Angeles Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів