У дітей Джексона з’явилася нова "мама"

10 вересня 2013, 12:11

У житті дітей покійного співака Майкла Джексона незабаром можуть статися великі зміни.

Жінка, ім’я якої Крістін Леру, має намір довести в суді, що саме вона є біологічною матір’ю трьох нащадків поп-короля.

Про це пише "Radar Online".

4-вересня Леру подала до Вищого суду Лос-Анджелеса документи, в яких вимагає для себе права відвідувати та піклуватися про Принца, Періс та Бланкіта. Аби довести, що вона – їхня біологічна мати, жінка згодна пройти тест ДНК та перевірку на поліграфі.


"Майкл використав мої яйцеклітини, щоби створити Періс, Принца і Бланкіта за допомогою сурогатної матері, яку обрав", - заявила позивачка.

Зі слів Леру, вони з Майклом Джексоном були друзями дитинства. Вона знала артиста з 7 років, коли він співав у сімейному колективі "The Jackson Five".

З'явилася нова претендентка на дітей Джексона

Як розповіла жінка, саме вона дала імена Періс та Бланкіту (якого насправді звати Принц Майкл ІІ), хоча й не була поряд під час їхньої появи на світ. Саме їй буцімто належала ідея ховати від широкого загалу личка дітей Джексона.

Про те, що саме Крістін – їхня справжня мати, знає Кетрін Джексон. Одначе жінці не дозволяють спілкуватися з синами та дочкою, і її численні листи до дітей лишаються без відповіді. Після того, як Періс після спроби самогубства опинилася в лікарні, Леру хотіла її відвідати, але охорона не пропустила.

"На мою думку, їх (дітей) нині використовують в якості пішаків у судовій справі про насильницьку смерть (Майкла), і вони зазнають сильного стресу", - зазначила Леру.

Вона додала, що її обов’язок, як справжньої матері – добитися, щоби з дітьми добре поводилися. Жінка наголосила, що Принц, Періс та Бланкіт тепер позбавлені того сповненого любові дитинства, яке було в них колись.

Нагадаємо, на звання справжніх біо-татусів дітей Майкла Джексона, також є кілька претендентів.

Фото Reuters з сайту stuff.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів