Портман: Материнство – це найтяжча робота

1 жовтня 2013, 14:29

Американська акторка Наталі Портман зізналася, що колись і не думала, що материнство – це найтяжча робота в світі.

Тепер, коли вона має 2-річного синочка Алефа, зірка збагнула: жодна роль не вимагає від неї стількох зусиль, як піклування про малюка.

Про це вона говорила в інтерв’ю для листопадового номеру "ELLE UK".

Наталі Портман часом потребує вихідних від материнства

"Мені подобається бути мамою, але це набагато напруженіша робота, ніж акторство – ідучи на роботу, почуваєшся так, ніби в тебе вихідний", - поділилася 32-річна Портман.


"Тепер мені потрібен вихідний від того, щоби бути мамою, раніше ж у мене складалося враження, що мами не працюють. Але вони працюють тяжче за всіх", - зазначила актриса.

Наталі вважає, що лишатися вдома і піклуватися про дітей можуть як жінка, так і чоловік.

Зірка виступає за те, щоби кожен робив те, що йому подобається, і не згодна з "голлівудським" тлумаченням фемінізму.

"Я хочу, щоби була можливою будь-яка версія жінки та чоловіка. Хочу, щоби жінки і чоловіки мали змогу бути батьками "на повну ставку" або працювати на повну ставку або комбінувати (ці два види діяльності). Я хочу, щоби їм дозволялося бути слабкими і сильними, щасливими та сумними – власне, людьми", - заявила Портман.

"Омана в тім, що в Голлівуді, коли ти створюєш "феміністичну" історію, жінка надирає всім дупи і перемагає. Це – не феміністка, це – мачо. Фільм про слабку, вразливу жінку може бути феміністичним, якщо він показує справжнє людину, до якої можна відчути емпатію", - пояснила вона.

Фото обкладинка "ELLE UK"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів