Голий Панін вибачився перед глядачами. ВІДЕО

25 серпня 2013, 10:50

24-го серпня у мережі з'явилася інформація про те, що російський актор Олексій Панін, який днями опинився у центрі гучного скандалу, залишив територію Криму.

Однак 25-го серпня стало відомо, що скандаліст досі перебуває на півострові.

Журналісти програми "Час. Підсумки Тижня" зустрілися з російським гастролером на нудистському пляжі в Сімеїзі, повідомляється на каналі "5 каналу" в YouTube.

Голий Панін вибачився перед глядачами, які не змогли потрапити на скасований спектакль за його участю.


"Тому що спектаклі скасовують не через мене. Вони купили квитки, заплатили за це гроші, а всі розігрують політичну карту і зараз намагаються на мені влаштувати скандал між Росією й Україною", - вважає актор.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Як відомо, російський актор гастролював по Криму з виставою "За двома зайцями". Запланований в п'ятницю в Євпаторії в місцевому театрі показ вистави був скасований. Глядачам повернули гроші за квитки.

Як повідомлялося, перебуваючи на гастролях в Криму, Панін потрапив у ДТП. Після цього актор образив і вдарив водія Ельвіса Сейдалієва, який працює таксистом. Кримська міліція відкрила кримінальне провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень.

Після цього Панін у своїй промові образив кримських татар та назвав Крим - не Україною. Вибачення актора перед меджлісом не допомогли, і його було знято з вистави.

Відео 5-го каналу з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів