Рассел Бренд розповів, як мацав чужий пеніс

22 жовтня 2013, 11:21

Британський комедійний актор Рассел Бренд у деталях розказав, як задовольняв незнайомця у вбиральні гей-бару.

Це стало експериментом під час зйомок документального фільму про сексуальні табу.

Про це зірка фільму "Рок на віки" згадав у нещодавно записаному підкасті, пише "Contact Music".

"Я подумав: "Я думаю про себе як про гетеросексуала, але, може, це тому, що я виріс в оточенні, де мені складно було б проявити мою гомосексуальність", - пояснив Бренд.


Щоби поставити на собі експеримент, актор, разом зі знімальною групою, почав мандрувати гей-барами і спортзалами для геїв, шукаючи "добровольця". Такий знайшовся, і чоловіки, у супроводі режисера, пішли до вбиральні.

Рассел Бренд розповів, як мацав чужий пеніс

"Він дістає свого прутня. І він не був гарний. Фаллос такий… Мені подобається мій, і на картинках ти бачиш такі, що нормально виглядають, а цей був наче ганчірка… Це було як масажувати (гризуна) голого землекопа, довелося б постаратися!", - яскраво описав актор.

"Він каже: "Гадаю… було б простіше, якби я міг помацати твого". А я: "До біса, друже, зроби нам таку ласку!", - продовжив розповідь Бренд.

Заради мистецтва екс-чоловік Перрі зняв штани і дав незнайомцеві доступ до своїх геніталій. Рассел каже, що, хоча він виявився не геєм, йому поміг власний сексуальний нарцисизм.

Як уточнив комік, незадоволеним той чоловік із вбиральні не пішов.

Як відомо, Рассел Бренд колись був залежним від сексу, і, в надії на випадові злягання, пішов у поштарі. А ще актор якось публічно запхав собі до дупи ляльку Барбі.

Нагадаємо, з Кеті Перрі вони розлучилися влітку 2012-го. Після цього розриву артистка навіть думала про самогубство.

Фото Reuters з сайту jam.canoe.ca

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів