Lady Gaga стала вусанем і курчам з хутряною головою. ФОТО

25 жовтня 2013, 10:17

Американська співачка Lady Gaga в черговий раз епатувала людей своїм вбранням, а ще вусами а-ля Сальвадор Далі

Вона з’явился у довгій жовтій сукні з рукавами з рудого хутра. На голові в зірки була величезна кошлата чи то шапка, чи то маска.

Про це повідомляє "US Magazine".

Lady Gaga утнула таке у четвер у Берліні, куди приїхала представляти свій новий альбом "ARTPOP".


Lady Gaga готується до Хелловіну?

Нагадаємо, на церемонію "Греммі" в 2011-му співачка прибула в гігантському яйці. Тож видання припускає, що оцей її чудернацький "лук" – це курчатко.

Між тим до берлінського клубу "Berghain", де Lady Gaga уперше представила свою нову пісню "Gipsy", вона прийшла у іншому образі.

Саме по собі хутро та спіднє, певно, вже нікого б не здивувало. Але зірка встромила собі кільце в ніс та наклеїла вуса, як у Сальвадора Далі.

Того дня в співачці вирував креатив

До слова, Lady Gaga залагодила свій давній конфлікт із екс-асистенткою та не муситиме марнувати часу на суди. Про це пишуть "ABC News" з посиланням на "Associated Press".

Невідомо, чи виплатила зірка Дженніфер О’Ніл ті 390 тисяч доларів, які буцімто заборгувала, але в понеділок суд офіційно закрив цю справу, бо сторони домовилися між собою.

Нагадаємо, колишня асистентка стверджувала, що Lady Gaga змушувала її гарувати без вихідних, ще й спати з нею в одному ліжку.

Фото АР з сайту "The Daily Mail", прінтскрін з сайту "US Magazine"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів