Депардьє у Росії застрахували на 500 тисяч

20 грудня 2013, 10:42

"Гастарбайтер року" актор Жерар Депардьє, який вже майже рік є громадянином Росії, отримав медичну страховку.

Одна з російських компаній застрахувала скандального артиста на 500 тисяч рублів, пише "Газета.ру".

Депардьє вже навіть встигли вручити поліс добровільного медичного страхування (ДМС).

"Ми раді, що серед наших клієнтів з'явився талановитий актор, який зробив дуже значущий внесок у світову та в російську культуру і кінематограф. Жерар Депардьє вибрав Росію як місце, в якому він зараз проводить дуже багато часу", - заявили у страховій компанії.


Депардьє застрахували на півмільйона

Там додали, що при складанні програми ДМС для Жерара Депардьє компанія спиралася на досвід обслуговування клієнтів такого рівня і враховувала вимоги, озвучені клієнтом. Так, для Депардьє були обрані медичні установи, що гарантують кваліфіковану допомогу.

"Звичайно, нашому клієнтові призначений персональний лікар - куратор програми", - зауважили страховики.

Відзначимо, що "російське" життя французького актора набирає обертів. Подейкують, що Депардьє вирішив балотуватися в мери Северодвінська. Крім того, він спробує стати депутатом міської Думи цього міста, а також Новодвінска, пишуть "Дни.ру".

Нагадаємо, 3-го січня 2013-го року президент Росії Володимир Путін підписав указ про прийом до громадян Росії Жерара Депардьє.

Актор вирішив поміняти місце проживання після податкової реформи нового президента Франції Франсуа Олланда, який ввів податок 75% на доходи понад мільйон євро на рік.

Пізніше Депардьє заявив, що має намір здати французький паспорт, пообіцяв вивчити російську мову і виїхати жити в глибинку. Скасування податку не змінило рішення актора залишити Францію.

Фото rumenews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів