Французи розпустили чутки про роман Обами з Бейонсе

11 лютого 2014, 15:23

Французькі ЗМІ поширили романтичну плітку про шалене кохання президента США Барака Обами та співачки Бейонсе, котрі обоє мають сім’ї.

Привід дав фотограф Паскаль Растен, словам якого світ вірить після того, як він викрив адюльтер французького президента Франсуа Олланда.Про це пише "The Daily Mail".

"Знаєте, в цю мить у Сполучених Штатах ось-ось станеться дещо грандіозне… Насправді про це завтра оголосить "Washington Post", - сказав Растен у інтерв’ю радіостанції "Europa 1".

"Не можна сказати, що це пішло з бульварної преси – імовірний зв’язок пр


езидента Барака Обами та Бейонсе. Можу гарантувати, світ про це заговорить", - зазначив фотограф.

Його слова миттю підхопили такі авторитетні видання як "Le Figaro" та "Point".

Газета "Washington Post" поквапилася оголосити, що жодної подібної сенсації вона не має наміру оприлюднювати, і що взагалі видання не займається статтями "такого ґатунку".

Сам Растен, хоча й трохи запізно, сказав, що його заява щодо Обами та Бейонсе була просто "жартом". Між тим чутки про їхній роман буде тепер не так просто розвіяти.

По-перше, Барак ніколи не приховував свого захоплення Бейонсе. По-друге, протягом останніх місяців багато говорилося про напругу в стосунках президента з дружиною Мішель. По третє, Обаму та Бейонсе розділяють 20 років, і приблизно така різниця в віці в Олланда та його імовірної коханки Жюлі Гайе.

Нагадаємо, наприкінці січня Франсуа Олланд оголосив про розрив із цивільною дружиною Валері Тріервейлер.

Фото з Tumblr Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів