"Патріоти України" Потап і Настя стали учасниками російського шоу

20 серпня 2014, 10:52

Потап і Настя, які останнім часом завзято намагаються переконати усіх, що вони справжні патріоти України, продовжують заробляти гроші в Росії.

Як виявилося, дует братиме участь у черговому російському музично-розважальному телешоу, яке стартує восени.

Судячи з промо-ролику шоу, Потап і Настя - одні з його учасників.

Разом з ними у проекті погодилися взяти участь Наталя Корольова, Лариса Доліна, Лоліта, Алсу, Вітас та інші.


Потапу й Насті все одно, де заробляти гроші?

Нагадаємо, раніше Потап і Настя влаштували прес-конференцію, де заявили, що є патріотами України, і закликали інших не загострювати ситуацію.

"Ми отримали дуже багато погроз, тому вирішили зробити заяву. Для всіх ненависників ми повідомляємо, що "Потап і Настя" - патріоти. Ми підтримує Україну, ми допомагаємо дітям. Закликаємо всіх тих, хто цькує топових українських зірок, перестати займатися цим. "Потап і Настя" працюють в усьому світі, заробляючи гроші, які ми привозимо в Україну. Ми є відповідальними платниками податків. Артисти повинні працювати, а всі ненависники повинні понизити градус і деполяризувати ситуацію", - наголосив Потап.

Згодом стало відомо, що дует скасував свій концерт у Києві, поскаржившись на тиск з боку громадських і політичних організацій.

До слова, саме через тусовки та участь у концертах в Росії критикують співачку Ані Лорак. Багатьох українців обурює те, що артистка їздить на запрошення росіян, у той час, коли на Сходи України йде війна за участі поплічників Путіна.

Фото з ВКонтакте Потапа и Насти

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів