Аністон: Із твоєї вагіни може й не вийти дитини

16 грудня 2014, 17:49

Американська акторка Дженніфер Аністон, котра зазвичай із гумором ставиться до інсинуацій у ЗМІ щодо її вагітності, болісно сприймає звинувачення в тому, що пожертвувала материнством заради кар’єри.

45-річна зірка вважає, що ніхто не має права судити бездітних жінок.

Про це Дженніфер говорила в інтерв’ю журналові "Allure", пише "The Daily Mail".

Зірці не до вподоби, що бездітну жінку вважають такою, що не реалізувалася.

"Я не вважаю це справедливим. Із твоєї вагіни може й не вийти дитини, але це не означає, що ти ні до кого не ставишся по-материнськи – до собак, до друзів, до дітей друзів", - заявила Аністон.

Актрисі, котра, як відомо, є хрещеною матір'ю доньки Кортні Кокс, завдають болю такі звинувачення.

 Аністон вважає, що по-материнськи можна ставитися й до песиків, друзів або дітей друзів

"Боже, стільки болісних речей. Звинувачення, буцімто я поставила свою кар’єру вище за бажання, прагнення стати матір’ю", - зізналася Аністон.

"Про мене весь час таке говорять: що я була настільки захоплена кар’єрою та зациклена на собі; що я не хочу бути матір’ю і яка я егоїстка", - поділилася актриса.

Зі слів Дженніфер, серед її друзів є як і свідомі чайлд-фрі, так і люди, в яких, із різних причин, не вийшло стати батьками.

"Є різноманітні причини того, чому в житті людей немає дітей, ніхто не має права судити… Це так грубо, образливо та невиховано", - зазначила вона.

"Навіть від згадки про це мені стискається горло", - додала Джен.

Нагадаємо, торік Аністон, заручена із Джастіном Теру, зізналася, що її вже дістали постійні запитання про дітей.

До слова, минулого тижня Дженніфер стала тітонькою. У меншого брата зірки, ЕйДжея Аністона, того самого, що майструє всякі штукенції з черепів, народився синок. Хлопчика назвали Райатс, пише "The Daily Mail".

Фото з Іnstagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів