Брат Аністон має тату на пузі й виготовляє саморобки з черепів

19 вересня 2013, 17:51

Молодший, зведений брат акторки Дженніфер Аністон не настільки відомий, як вона, але сірим мишеням його аж ніяк не назвеш.

24-річний Алекс Джон Аністон, або ЕйДжей, який у соцмережах зветься Aja Nezitic – вкритий татуюваннями панк, який носить на штанях хвостика, називає себе мандрівним митцем та створює саморобки з черепів єнотів.

На початку вересня парубок побував на музичному фестивалі "Burning Man", де його вгледіли фотографи. Так ЕйДжей, попри своєї волі, став героєм світових таблоїдів.

Про нього розповідає "Radar Online" із посиланням на "National Enquirer".


ЕйДжей Аністон має хвіст

На запитання про зіркову сестру ЕйДжей відказав: "Це (розпитування журналістів) триває з середньої школи. Багато років це для мене скабка в дупі. Жодних коментарів".

Одначе журналістів цього разу зацікавив сам Алекс, і вони ретельно проштудіювали його Instagram і Facebook.

На його животі татуювання: "Живі вільним"

Виявилося, що Аністон нещодавно здійснив подорож з Лос-Анджелеса до Аляски. Причому не літаком першого класу, як це зробила би його старша сестра, а звичайним мікроавтобусом, прихопивши з собою друзів, намети та пиво.

Ще один вид транспорту, яким користується ЕйДжей – товарні потяги.

Здається, Алекс уже має даруночок сестрі на весілля?

Окрім екстремальних подорожей, є в Алекса ще одне хобі: різьбленням по черепах тварин. В Instagram молодика можна побачити чимало черепів єнотів, деякі з них Аністон перетворив на такі собі горщечки для квітів.

Алекс Джон є сином Джона Аністона, тата Дженніфер, від другого шлюбу. Із матір’ю акторки, Ненсі, Джон розлучився в 1980-му році.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail" та Instagram Aja Nezitic

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів