Затримали злочинну групу, яка могла завдати шкоди Зеленському

10 лютого 2015, 14:53

10-го лютого у Києві міліція знешкодила злочинне угрупування з 7-ми осіб, які готували теракти проти шоумена Володимира Зеленського та членів його сім'ї.

Про це у своєму Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ депутат Антон Геращенко.

"УБОЗ Харківської області спільно з ГУБОЗ МВС затримано злочинну групу з 7 осіб, один з яких за оперативними даними, має зв'язок з главою представництва Чеченської республіки. Ця група протягом півроку збирала інформацію стосовно Володимира Зеленського та членів його сім'ї, як у Києві, так і в Кривому Розі, звідки Володимир родом", - повідомив Геращенко.

На Зеленського полювали люди Кадирова?

"10.12.14 року цією групою було здійснено підпал автомобіля, яким користувався Зеленський. З метою не допущення подальшого знищення майна, а також можливого фізичного усунення Зеленського та його рідних, було прийнято рішення про затримання даної групи", - заявив депутат.


Також Геращенко повідомив, що при проведенні обшуків у затриманих вилучено великий арсенал зброї.

"Наразі слідчі і оперативники з'ясовують, з якою метою негідники вистежували Зеленського та членів його сім'ї - це була підготовка до банального пограбування або викрадання з метою вимагання, чи це була помста за сатиру на адресу Рамзана Кадирова", - повідомив радник.

Нагадаємо, у жовтні минулого року в пресі роздули новину про те, що Зеленський познущався з Кадирова в ефірі. Володимир майже одразу вибачився та заявив, що ніколи б не став жартувати над святими речами.

Фото з Facebook Зеленського

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів