Родичка Х'юстон: Підтримувати життя Боббі Крістіни надто дорого

17 червня 2015, 11:39

Єдина донька покійної американської співачки Вітні Х'юстон, 22-річна Боббі Крістіна вже не під'єднана до системи життєзабезпечення, і її родичі не втрачають надії.

Проте одна з опікунів дівчини вважає, що підтримувати її життя коштує надто дорого.

Про стан племінниці та гострий конфлікт у родині, розказала Ліола Браун, сестра батька Кріссі Боббі Брауна у своєму Facebook, пише "US Magazine".

"Те, що знову говорять, буцімто мою племінницю Боббі Крістіну заберуть додому лише для того… щоби вона від нас пішла – велика брехня", - написала Ліола.


"Боббі Крістіна Браун більше не перебуває на штучному життєзабезпеченні… і ми ніколи не полишимо надії! Чорт, ні! Ніхто з Браунів!", - наголосила вона.

Тітка Кріссі підкреслила, що дівчина отримує якнайкращий догляд, і їй стає краще. Водночас Ліола люто визвірилася на одну з офіційних опікунок дівчини, іншу її тітку Пет Х'юстон.

Дехто з рідних Боббі Крістіни вважає, що підтримувати її життя надто дорого

"Пані так звана Пет Х'юстон… насмілилася саркастично заявити моєму братові Боббі, мовляв "чому б не відключити Боббі Кріс, бо підтримувати її життя коштує надто багато грошей!", - переказала Ліола.

Зі слів жінки, Боббі Браун відказав, що йому байдуже, скільки грошей піде на те, щоби Кріссі жила. Він оголосив, що будь що боротиметься за свою дочку.

Як зазначає видання, Пет Х'юстон, невістка Вітні, разом із Боббі Брауном стали опікунами Кріссі та її майна після того, як дівчина кілька місяців провела в комі.

Зі слів Ліоли, Пет полює за грошима племінниці і вже втратила сон, чекаючи, доки та вмре. Недарма сама Вітні ніколи не любила своєї невістки.

Нагадаємо, бабуся Боббі Крістіни нещодавно розповіла, що утоплення спричинило в дівчини незворотне ушкодження мозку.

Фото з Instagram Боббі Крістіни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів