Зірка "Району Мелроуз" відмовилася повертати дітей ексу

10 серпня 2015, 14:36

Американська акторка Келлі Разерфорд, котра вже не один рік б’ється з екс-чоловіком за дітей, втомилася від безкінечних судів та вирішила діяти інакше.

Зірка "Району Мелроуз", усупереч останньому офіційному рішенню, відмовилася повертати сина та дочку їхньому татові, Деніелу Гіршу.

Келлі зробила звернення до преси, пише "Radar Online".

Як пояснила Разерфорд, у травні їй вдалося виграти черговий раунд – суд прийняв рішення на її користь, і вона забрала малих Гермеса та Хелену з Монако до Америки. Одначе потім суди Каліфорнії та Нью-Йорка заявили, що справа має все ж бути вирішена в Монако.


"… Це означає, що жоден штат у цій країні зараз не захищає моїх дітей. Також це означає, що жоден штат у цій країні не зобов’язує мене відіслати дітей. Отже, я вирішила, що не можу на законних підставах відіслати своїх дітей зі США, щоби вони жили в чужій країні", - заявила акторка.

"Я сподіваюся, що це рішення стане завершенням цієї болісної судової тяганини, і що моїм дітям дозволять спокійно жити у їхній країні… Я молюся за те, щоби посадовці цієї країни та Монако погодилися, що три роки в вигнанні – це дуже довгий період у дитячому житті, і що мої діти мають право назавжди залишитися в США", - зазначила Разерфорд.

Виданню не вдалося зв’язатися з Гіршем, щоби взнати, що він думає про вчинок екс-дружини.

Нагадаємо, Разерфорд і Гірш розлучилися в 2009-му, коли актриса була вагітна другою дитиною. Чоловікові вдалося добитися, щоби діти лишилися жити з ним спочатку у Франції, потім у Монако. Келлі мусила щоразу сама літати туди, щоби навідувати сина та дочку.

Судова війна за дітей довела Разерфорд до банкрутства.

Фото з Instagram Келлі Разерфорд

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів