Зірку "Району Мелроуз" зобов’язали повернути дітей ексу

12 серпня 2015, 16:21

Американській актрисі Келлі Разерфорд наказали повернути дітей їхньому батькові в Монако.

Відповідне рішення ухвалив суддя Верховного суду Манхеттена, повідомляє "ABC".

Напередодні 46-річна актриса, котра вже не один рік б’ється з екс-чоловіком за дітей, втомилася від безкінечних судів та вирішила діяти інакше. Келлі, усупереч останньому офіційному рішенню, відмовилася повертати сина та дочку їхньому татові, Деніелу Гіршу.

Та з дітлахами Разерфорд побула недовго. 11-го серпня 8-річного Гермеса та 6-річну Хелену було доставлено до суду, де на них вже чекала бабуся.


"Ми раді, що американська судова система переважила", - зауважив адвокат Гірша.

Келлі вже кілька років бореться за дітей

Він також додав, що його клієнт так само не проти того, аби Разерфорд бачилася з дітьми, але мусить робити чітко за правилами.

Як відомо, актриса мала повернути дітей батькові ще минулої п’ятниці. Але зірка "Району Мелроуз" виступила із заявою про те, що не може відправити дітей жити в чужій країні.

Нагадаємо, Разерфорд і Гірш розлучилися в 2009-му, коли актриса була вагітна другою дитиною. Чоловікові вдалося добитися, щоби діти лишилися жити з ним спочатку у Франції, потім у Монако. Келлі мусила щоразу сама літати туди, щоби навідувати сина та дочку.

Як пояснила Келлі, у травні їй вдалося виграти черговий раунд – суд прийняв рішення на її користь, і вона забрала малих Гермеса та Хелену з Монако до Америки. Одначе потім суди Каліфорнії та Нью-Йорка заявили, що справа має все ж бути вирішена в Монако.

Судова війна за дітей довела Разерфорд до банкрутства.

Та, звісно, актриса продовжує боротися за своїх сина й доньку.

Наступний суд щодо опіки над малюками призначений на 3 вересня в Монако.

Фото з Instagram Келлі Разерфорд

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів