Памела Андерсон поїде у Владивосток

13 серпня 2015, 15:57

Американська модель, актриса й захисниця тварин Памела Андерсон анонсувала свою подорож до Росії.

Пишногруда білявка, яка так мріяла познайомитися з Путіним, відвідає Східний економічний форум, який пройде з 3-го по 5 вересня у Владивостоці.

Про плани поїздки Пем повідомила на сайті своєї громадської організації "The Pamela Anderson Foundation".

"Я з нетерпінням чекаю і сподіваюся на зустріч з міністром природних ресурсів та екології Росії Сергієм Донським на Східному економічному форумі у Владивостоці. Я дуже зацікавлена у співпраці моєї організації з російським урядом, щоб зробити світ кращим", - написала Андерсон.


Памела Андерсон у вересні приїде до Росії

"Я вражена тим, що один з пріоритетів для Росії - збереження бджіл. Без бджіл продуктивність сільського господарства постраждає, і це позначиться на десятках мільйонів людей", - зазначає актриса.

Як відомо, у липні Памела заявила про своє бажання зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним, а їй вирішили підсунути міністра.

Нагадаємо, нещодавно було оприлюднено відкритого листа Андерсон Путіну. Актриса попросила його перекрити Північний морський шлях для судна, яке перевозить 1,7 тон м'яса фінвалів з Ісландії до Японії. Однак в Росії відмовилися задовольнити прохання зірки.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів