Оприлюднено аудіо розмови Елтона Джона з фальшивим Путіним

17 вересня 2015, 16:59

Британський співак Елтон Джон, повіривши в те, що балакає з Володимиром Путіним, запевнив, що дуже любить Росію та з нетерпінням чекає особистої зустрічі з її президентом, "одним із найвпливовіших людей світу".

Сам сер Елтон уже прокоментував вчинок пранкерів у своєму Instagram.

"Розіграші - смішно. Одначе гомофобія – це ніколи не смішно. Я люблю Росію, і моя пропозиція поговорити з президентом Путіним про права ЛГБТ лишається в силі. Я завжди відстоюватиму тих, кого принижують, тих, хто стає об’єктом дискримінації", - написав співак.

"Якщо цей невдалий інцидент допоміг знову привернути увагу до цієї проблеми, тоді я щасливий, що мене розіграли", - запевнив він.


Між тим пранкери, що розіграли артиста, оприлюднили буцімто повний запис розмови з ним. Він є на сайті "YouTube".

"Я музикант та філантроп, я гуманіст, а не політик, але я б дуже хотів сісти з президентом і поговорити з ним особисто, бо, гадаю, разом ми можемо вирішити багато питань", - заявив Елтон Джон.

На це псевдо-Путін дорікнув артистові, що той нещодавно був в Україні та мав політичну зустріч із Петром Порошенком.

"Ні, то була не політика. Я просто попросив його посприяти прийняттю ЛГБТ в Україні, бо вони можуть посприяти розвиткові економіки в Україні, моя позиція полягає в тім, що геї мають бути включені в усі життєві процеси та мали основні свободи", - зазначив співак.

Елтон Джон підкреслив, що його зустріч із Порошенком та промова, з якою він виступив на конференції "YES", була не політичною, а гуманітарною.

"…Я люблю Росію з 1979-го року, коли я вперше туди приїхав. Я дуже глибоко люблю російський народ, я люблю цю країну… Я не знаю, де я виявився замішаний у політичний діалог, я не політик, я хочу поговорити особисто з президентом як гуманіст", - сказав він.

"Те, що сталося з містером Порошенком, це проблема містера Порошенка, це не моя проблема…", - зазначив Елтон Джон, підкресливши, що йому шкода, якщо та зустріч була сприйнята як політична подія.

Зі слів Елтона Джона, одна з основних проблем, з якими стикаються представники ЛГБТ в Росії, і про які він хотів би побалакати з Путіним, це насильство по відношенню до них. Одначе співак вважає, що про все це краще буде побалакати з Путіним особисто.

"Це буде дивовижно, це буде фантастично! Це буде здійснення мрії", - пообіцяв співак.

"Путін" пообіцяв зустрітися з Елтоном Джоном у листопаді, і потішений артист вибухнув подяками та зізнаннями, як він любить Росію. Він радо пристав на пропозицію взяти участь у гей-параді в Росії та назвав "жахіттям" розгін гей-параду в Україні.

Як відомо, днями сер Елтон опублікував у своєму Instagram фото Путіна і похвалився, що той йому зателефонував. Згодом пранкери Вован і Лексус зізналися, що це вони розіграли співака.

Нагадаємо, в 1979-му році артист не лише закохався в Росію, але й у буквальному сенсі зайнявся коханням із перекладачем, котрого до нього підіслали. Елтон Джон зайнявся з ним сексом на даху готелю.

Фото з Instagram Елтона Джона, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів