Гвен Стефані про розлучення: Життя вибухнуло мені в лице

3 листопада 2015, 14:26

Американська співачка Гвен Стефані була впевнена, що її шлюб з Гевіном Россдейлом, котрому вона народила трьох синів – це назавжди.

Але не так сталося, як гадалося, і з розлученням артистка відчула, ніби її життя вибухнуло, й уламки полетіли їй в обличчя.

Про те, як вона виливає особисті переживання в нову музику, Гвен розказала в одному з радіошоу, пише "People".

"… Гадаю, це був місяць лютий, коли моє життя просто зробило "Бабах!". Воно просто стало іншим. До тих пір я насправді не могла писати. Я хотіла, але моє життя просто було таке… Не знаю, як описати", - поділилася зірка, підкресливши, що не має чого приховувати.


"Усі знають, що я одружувалася назавжди, а тепер це не так. Можете уявити, на що зараз схоже моє життя? Воно божевільне!", - зазначила Гвен.

Гвен Стефані співає про особисте

Як пригадує Стефані, пісня "Used To Love You" прийшла до неї наступного дня після того, як у її житті сталося "те божевілля".

"Я хаотично писала всяке, тобто, замість зайти в Інтернет і дивитися всяку фігню, я казала собі: "Я просто писатиму. Так я зцілюся. Мені треба писати". І поверталася до писання, і знайшла слова, а потім це виявилося приспівом до пісні", - розказала вона.

Як висловлюється Гвен, її старе життя "вибухнуло їй в обличчя", але теперішнє, хай і божевільне, їй подобається.

Нагадаємо, подейкують, Гевін Россдейл претендує на чималу частку грошей дружини, а ще хоче забрати собі їхній будинок. Чоловік тисне на те, що опікувався синами, поки Стефані заробляла.

Як відомо, первісткові пари, Кінгстону 9 років, Зумі – 7, а меншому, Аполло в лютому буде 2.

Фото з Instagram Гвен Стефані

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів