Охлобистін повернеться у "комфортний світ" церкви

20 листопада 2015, 11:43

Російський скандальний актор Іван Охлобистін хоче повернутися до служіння в церкві.

Про це артист-гомофоб заявив в коментарі "Известиям", який цитує "Дни.ру".

Щоправда, Вані доведеться дещо почекати, аби знову попроситися у священики.

"Інтерни" закінчуються навесні, а потім має пройти ще три-чотири місяці, щоб я зміг написати листа патріарху. Потрібно, щоб у людей не було дисонансу: коли вони бачать спочатку людину на амвоні, а потім приходять додому, вмикають телевізор і бачать його ж в телевізорі", - пояснив Охлобистін, додавши, що не хоче кидати тінь на церкву.


"Я дуже люблю інститут церкви, я його розумію дуже добре, тому що я сприймаю його логікою сільських попів з околиць. Ось моя основна улюблена аудиторія, мої співрозмовники. Мені хотілося б повернутися, це дуже комфортний для мене світ", - додав він

Ваня знову хоче служити церкві

До слова, участь в "Інтернах" Іван порівняв із в'язницею. Мовляв, він ледь не з'їхав з глузду, перебуваючи стільки часу в одному приміщенні.

"Зможу я знову гуляти по вулицях, заглядати в кафешки, каву пити і не фоткатися безперервно. Так-то мене це не дуже напружує, але ж живу, як вампір - гуляю в пустельних лісопарках, де і маніяки навіть бояться гуляти", - пояснив він.

Як відомо, Охлобистін був висвячений на священика у 2001-му році і до 2005-го року служив у московському храмі святителя Миколая. Однак у 2010-му році за власною ініціативою був звільнений від сану, після чого йому заборонили носіння вбрання священика і ієрейського хреста.

Нагадаємо, Іван Охлобистін активно підтримує президента Росії володимира Путіна. Чолов'яга навіть придбав собі золотий телефон із зображенням "великого Пу" та запевнив, що готовий воювати за "ДНР".

Наприкінці минулого року Ваня заявив, що "чим швидше Росія введе війська в Україну, тим менше загине українців".

Фото з Instagram Охлобистіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів