Дружина Кобзона змусила його залишити Росію

2 грудня 2015, 13:58

Російський співак і депутат Йосип Кобзон, який активно пропагує російську медицину, а сам їздив лікуватися до Італії, буцімто робив це не з власної волі.

Принаймні дружина "народного артист ДНР" Неллі узялася запевняти, що це вона змусила коханого чкурнути до "загниваючої Європи".

Про це жіночка розповіла в коментарі "Стар Хіт".

"Я Йосипу Давидовичу не читаю статтей з Інтернету - ані хороших, ані поганих. Але йому розповіли про пересуди друзі, і в який момент чоловік здригнувся: "Неллі, напевно, відмовлюся їхати до Італії..." - згадує вона.


"Я обурилася: "Що ти цім доведеш? Незважаючи на те, що в нас чудові лікарі, на жаль, немає необхідного обладнання, яке потрібне тобі для лікування, що ж робити? Якщо помреш, кому від цього легше?" - додала дружина найбагатшого депутата-"зірки" Держдуми.

Неллі Кобзон розповіла "зворушливу" історію, як змусила чоловіка їхати до Італії

До слова, Йосип Кобзон, який три роки був чоловіком Людмили Гурченко, розповів, що зрадив її з подругою. Це й стало причиною розлучення. Але своєї провини Кобзон досі не визнає.

"До чого тут винен - не винен? Спосіб життя був такий, 8-9 місяців на рік на гастролях. Ну як без цього (зрад)? Молодий, здоровй", - пояснив артист в інтерв'ю "Комсомольской правде".

Нагадаємо, Йосипу Кобзону було заборонено перетинати кордони країн Євросоюзу. Та влітку цього року президент Росії Володимир Путін допоміг артистові отримати візу до Італії, куди той і виїхав на лікування. Окрім цього у свій день народження Кобзон влаштував шопінг у Мілані.

Та, навіть після допомоги закордонних медиків, Йосип Кобзон продовжує ледь не волати, що проти лікування за кордоном. До того ж депутат якось фактично заборонив звертатися до світових спеціалістів онкохворому Юрію Куклачову.

Фото "Дни.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів