Таємниці старшої доньки Путіна: вигадані прізвища, яхти, японські танці

1 лютого 2016, 10:19

Як би не намагався президент Росії Володимир Путін сховати від громадськості своїх дітей, усе марно. Слідом за подробицями про меншу доньку політика Катерину Тихонову, російські журналісти довідалися й про те, як поживає старша донька Путіна – Марія.

Жінка, яка наразі зветься Марія Фаас, мешкає у Москві, подорожує світом, катається на дорогих яхтах та наймає за кордоном педагогів з екзотичних мов та танців. А в мережі колеги та учні "першої доньки країни" необачно виклали кілька її фотографій.

Марія Путіна (в центрі) живе у Москві

За інформацією російського видання "The New Times", Марія Фаас живе у російській столиці в семиповерховому будинку на Новінському бульварі, по сусідству з посольством США.

У житловому будинку ввели суворий пропускний режим після появи молодої блондинки, яка пересувається на джипі з мигалкою і в оточенні охоронців. До неї сек'юріті в штатському шанобливо звертаються "Марія Володимирівна".


Дата народження білявки повністю збігається з даними старшої дочки президента Марії. Що ж до прізвища доньки Путіна, то, за деякими даними, вона зветься чи то Ворноцовою, чи то Фаас. Щоправда, кажуть колишня студентка Московського державного університету користувалася документами ще на чотири прізвища.

Первісток Путіна не шкодує грошей на відпочинок

На офіційному сайті МДУ зазначено, що з 2006-го по 2011-й рік на факультеті фундаментальної медицини навчалася студентка Марія Володимирівна Воронцова.

Донька Путіна веде життя вельми забезпеченої леді: багато подорожує по світу, катається на дорогих яхтах і наймає за кордоном педагогів.

Наприклад, на мегаяхті класу люкс "Aria" в компанії подруг студентка Маша зробила круїз по Середземному морю з заходом у Монте-Карло, Італію, Францію та Іспанію. Оренда яхти разом з екіпажем коштує від 35 до 45 тисяч євро на тиждень.

А в Японії Марія, супроводжувана перекладачем з Голландії, брала уроки японської писемності і танців.

У мережі "гуляє" кілька світлин Марії

Раніше російські ЗМІ вже писали, що старша дочка президента Росії заміжня за голландським бізнесменом Йоррітом Йоостен Фаассеном і носить його прізвище. Наразі відомо, що Марія Фаассен народила дочку і стала кандидатом медичних.

Крім виховання дитини і роботи в науковому центрі Марія активно бере участь у благодійному проекті "Альфа-Ендо". Ще вона читає лекції в студентському клубі МДУ "Майбутній лікар", причому студентам під час виступу не дозволяють знімати її на телефон.

Нагадаємо, нещодавно Путін заявив, що його "доньки нікуди не лізуть".

Фото "The New Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів