За SunSay заступився активіст: Він допомагає переселенцям з АТО

23 лютого 2016, 14:44

Андрій Запорожець, відомий під псевдонімом SunSay, навколо якого розгорівся скандал під час участі у Національному відборі "Євробачення", допомагає переселенцям з АТО.

Про патріотичну діяльність музиканта розповів співзасновник одного з харківських коворкінгів Антон Назарко у своєму Facebook.

Активіст написав, що Запорожець інвестує в проект, який займається навчанням програмування переселенців з Донбасу та бійців АТО.

"Якби Сан був розважливим, то про це ще минулого тижня б дізналася вся країна, але він просто справжній музикант, і хотів виграти чесно, за рахунок пісні. Шкода, що не всі конкуренти і судді можуть називатися справжніми музикантами", - зауважив Назарко.


SunSay не афішував свою допомогу переселенцям

Як відомо, під час фіналу Нацвідбору на адресу SunSay виступив із критикою Андрій Данилко. А Руслана, яка також сиділа в журі, наполягала, аби Сан заявив, що він патріот своєї країни та щоб пояснив, чому їздить працювати до Росії.

Нагадаємо, фінал Нацвідбору виграла Джамала. Вона й представить Україну на "Євробаченні-2016" наприкінці травня у Стокгольмі.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів