Найвпливовіші з покоління Y: Кім Чен Ин, Бібер і дочка Путіна

15 березня 2016, 12:55

До покоління Y або покоління Мілленіуму відносять людей, які народилися після 1981-го року та в молодому віці увірвалися у нове тисячоліття.

Зараз "мілленітам" по 20-35 років, і найвпливовішою серед них, зокрема, є менша донька російського президента Володимира Путіна, Катерина Тихонова – вельми заможна пані, науковий діяч та виконавиця акробатичного рок-н-ролу.

Список  найавторитетніших представників цього покоління представило видання "The Guardian".

 Молодшу дочку Путіна зарахували до найвпливовіших

До цього переліку потрапив 33-річний Кім Чен Ин, котрий успадкував "трон" Північної Кореї після батькової смерті в 2011-му році, а ще Марк Цукерберг, завдяки якому історія сучасного світу поділилася на до-фейсбучний та після-фейсбучний період.

Із артистів найвпливовішими стали Джастін Бібер, Бейонсе та Lady Gaga. Знайшося місце в Топ і для реаліті-зірки Кім Кардашян та оскароносної акторки Лупіти Ніонго.

Важке питання: хто впливовіший, Бібер, Кім Чен Ин чи Катерина Тихонова?

Цікаво, що хоча кращими футбольними гравцями світу вважаються Кріштіану Роналду та Ліонель Мессі, до списку найбільш впливових людей потрапили не вони, а Неймар – сенсація YouTube, провокатор та любитель епатажних зачісок.

Також у списку наймолодший міністр оборони в світі – 30-річний заступник принца-спадкоємця Саудівської Аравії, Мухаммад ібн Салман Аль Сауд.

 Неймар теж серед найвпливовіших

Нагадаємо, Путін наполягає, що його доньки не займаються ані бізнесом, ані політикою, тобто "нікуди не лізуть". Між іншим, екс-дружина російського керманича Людмила буцімто нещодавно вийшла заміж та змінила прізвище.

Фото newkaliningrad.ru, з Instagram Джастіна Бібера та Неймара

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів