Кардашян з чоловіком стали найвпливовішими в Інтернеті

17 березня 2016, 10:11

Американська реаліті-зірка Кім Кардашян та репер Каньє Вест опинилися в списку селебрітіз, чиї висловлювання та вчинки мають найбільшу вагу в Інтернеті.

Кім підняли на п’єдестал її скандальні голі селфі, а Каньє – його пости в соцмережах: публічні сварки з колегами, відверте зізнання в фінансовій скруті, гостра критика модної та музичної індустрії.

Кардашян із чоловіком опинилися серед найвпливовіших

Цьогорічний Топ-30 "онлайн-авторитетів" склало видання "Time".

До нього, зокрема, увійшла письменниця Джоан Роулінг, репер Дрейк, одіозний політик, кандидат у президенти США Дональд Трамп та футболіст Кріштіану Роналду, котрий за кількістю фолловерів у соцмережах поступається лише Тейлор Свіфт та Джастіну Біберу.


Роналду теж у Топ-30

До списку найвпливовіших також потрапила Кейтлін Дженнер, котра лише торік завела собі Twitter і одразу ж побила рекорд популярності Барака Обами.

Пишна кралечка Тесс Холлідей, котра веде запеклу боротьбу зі стереотипними уявленнями про жіночу красу, теж у списку. До слова, відома модель плюс-сайз зараз вагітна другим дитям.

Модель плюс-сайз Тесс Холлідей

Нагадаємо, хітове селфі Кім Кардашян перетворили мурал у Мельбурні. Щоправда, вже за кілька годин над зображенням позбиткувалися вандали, облили його фарбою та написали слово "Хвойда".

Фото з Instagram Кім Кардашян, Кріштіану Роналду і Тесс Холлідей

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів