Тіло Прінса піддали кремації

24 квітня 2016, 09:11

Тіло американського співака Прінса, котрий помер 21-го квітня, таємно піддали кремації вже на наступний день, одразу після завершення розтину.

В останню путь артиста провела лише його рідна сестра Тайка. А 23-го квітня на меморіальну службу у комплексі "Paisely Park", де він жив і працював, прийшли інші родичі та близькі люди.

Тисячі фанів зібралися надворі. Багато хто вбрався в пурпурове, люди несли пурпурові квіти та повітряні кульки, пише "The Daily Mail".

Прінс належав до Свідків Єгови, і за правилами церкви його необхідно було піддати кремації протягом тижня після смерті.


Тіло Прінса кремували

Як відомо, у разі відсутності в Прінса заповіту сестра успадкує його багатомільйонні статки.

Тим часом з'явилася ще одна здогадка щодо причини раптової смерті зірки. За свідченням джерел "TMZ", у Прінса давно були проблеми зі стегном, і кілька років тому йому навіть робили операцію. Через постійний біль артист вживав препарат "Перкоцет", котрий є опіоїдом та викликає сильне звикання.

Імовірно, саме випадкове передозування цих ліків могло вбити артиста.

Також з'явилися подробиці інциденту, що стався 15-го квітня, коли літак Прінса терміново сів, бо пасажир потребував невідкладної медичної допомоги. Як повідомили джерела "NBC News", із борту диспетчерам повідомили про "чоловіка, що знепритомнів".

Нагадаємо, 16-го квітня артист з'явився на танцювальній вечірці, щоби показати, що він живий, і з ним усе гаразд. 21-го квітня артиста знайшли мертвим у ліфті.

Фото з Instagram Прінса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів