Геній, легенда, провидець: колеги згадують покійного Прінса

22 квітня 2016, 16:01

Свій жаль з приводу смерті американського співака Прінса висловило чимало його зіркових колег, зокрема Мерайя Кері, Роббі Вільямс, Мадонна, Елтон Джон, Кеті Перрі, Мік Джаггер, Ронні Вуд та Джин Сіммонс.

Президент США Барак Обама заявив, що вони з дружиною приєднуються до мільйонів шанувальників, котрі оплакують цю втрату.

"Сьогодні світ втратив творчу ікону. Є мало артистів, кому вдалося яскравіше вплинути на звучання та траєкторію популярної музики та зачепити своїм талантом так багато людей. Як одному з найбільш обдарованих та плідних музикантів сучасності, Прінсові це все вдалося…", - написав американський керманич у Facebook.


Усі соцремежі рясніють фотографіями покійного артиста, словами вдячності та пошани на його адресу. Про те, як надихала їх Прінсова музика, і якою талановитою людиною він був, написали Пенелопа Крус, Вілл Сміт, Холлі Беррі, Голді Хоун, Барбра Стейзанд та багато-багато інших зірок.

"Ніщо не впливає на наше життя так, як музика. Частина моєї молодості пішла. Спасибі, Прінсе. Словами віддати тобі належне неможиво", - зазначила зірка "Сексу в великому місті" Крістін Девіс.

Рокер Джин Сіммонс назвав покійного артиста "гігантом" та висловив щирі співчуття його близьким.

"Він змінив світ! Справжній провидець. Яка втрата. Я знищена. Це не пісня любові", - написала Мадонна в Instagram, виклавши фото себе з Прінсом.

He Changed The World!! A True Visionary. What a loss. I'm Devastated.🦄 This is Not A Love Song.

Фото опубликовано Madonna (@madonna) Апр 21 2016 в 11:17 PDT

"Мій музичний брате… Мій друже… Той, хто відкрив мені, які можливості криються всередині мене, той, хто все змінив та до кінця зберіг свою цілісність, його більше нема", - поділився Ленні Кравітц.

Революційність і талант Прінса відзначили в своїх постах Джаггер і Вуд.

Мерайя Кері назвала покійного артиста "генієм, легендою, натхненням і другом", за яким сумуватиме світ.

Genius, legend, inspiration, friend. The world will miss you. I'll never get over it.

Фото опубликовано Mariah Carey (@mariahcarey) Апр 21 2016 в 12:29 PDT

А от юний співак Джастін Бібер "відзначився" по-іншому. Коментуючи пост музиканта Ендрю Уоттса, де той назвав Прінса "останнім із найвидатніших артистів сучасності", Джастін написав: "Ну, не останній".

Парубок дуже скоро видалив свій пост, але його встигли побачити чимало інтернет-користувачів. Були такі, хто розсердився.

Як пише "The Daily Mail", Бібера обізвали "посередністю" та вказали йому на те, що про померлих треба казати або хороше, або взагалі нічого.

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук у своєму Twitter теж висловив жаль із приводу смерті Прінса.

"Яка втрата для музичного світу! Сьогодні помер геніальний музикант Прінс. Він був одним із найвидатніших! RIP...", - написав артист.

Як відомо, тіло Прінса було знайдено вранці 21-го квітня в його будинку. Йому було 57 років.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів