Бейонсе заявила про свої почуття до чоловіка

28 квітня 2016, 10:18

Американська співачка Бейонсе вирішила розвіяти підозри щодо того, що її альбом "Lemonade" – це оголошення про майбутнє розлучення з чоловіком-зрадником.

Вона публічно оголосила, що кохає Jay-Z.

Про це повідомляє "The Mirror".

27-го квітня в Маямі розпочався світовий тур Бейонсе "Formation". Артистка завершила концерт піснею "Halo", котру присвятила особливій людині в своєму житті.


"Я хочу присвятити цю пісню моєму прекрасному чоловікові. Я дуже кохаю тебе", - звернулася вона зі сцени до Jay-Z.

Бейонсе кохає свого чоловіка

За день до цього "королеву Бі" та її чоловіка сфотографували, коли вони каталися містом на гольф-карі. Пара виглядала цілком щасливою. Під час концерту зіркової дружини Jay-Z знаходився за лаштунками.

Спілкуючись із аудиторією, Бейонсе також заговорила про свою донечку, Блю Айві.

"Сьогодні ми їхали на репетицію, і вона сказала: "Мамусю, ми підемо до тебе на роботу?" Це нагадало мені, що я мріяла про це все моє життя", - поділилася співачка, котра, подейкують, вирішила відмовитися від народження другої дитини.

Нагадаємо, новий фільм-альбом Бейонсе, "Lemonade" просякнутий натяками на подружню зраду, але все ж закінчується прощенням та надією на краще.

Як відомо, свого часу батько та колишній менеджер співачки, Метью Ноулз, пояснив, що чутки про розлучення – це такий комерційний трюк.

Фото з Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів