Ракель Уелч, Діту фон Тіз і Джей Ло визнали найгарнішими пляжними крихітками

5 липня 2016, 15:21

Літо триває, і саме час помилуватися найгарячішими зірковими кралечками у купальниках. Власницею найгарнішого тіла учасниці нещодавнього опитування, проведеного в Великобританії, проголосили кінодіву Ракель Уелч.

У пам'яті кіноманок та поціновувачок жіночої вроди закарбувалося хутряне "бікіні" героїні Ракель у стрічці 1966-го року "Мільйон років до нашої ери".

Про це пише "The Daily Mail".

Ракель Уелч стала найгарячішою пляжною крихіткою

Опитування було проведене на замовлення одного з виробників купальників. До Топ-50 респондентки зарахували як сучасних зірок, так і представниць золотого віку Голлівуду.


Так на другій сходинці, одразу після незрівнянної Ракель, опинилася секс-символ 1960-х, швейцарська акторка Урсула Андресс, а на третій – Мерилін Монро.

Зате четверту окупувала наша сучасниця Келлі Брук, і п’яту – актриса Мішель Кіген. До десятки найгарніших втрапили Памела Андерсон, Бріджит Бардо, Холлі Віллоубі, Дженніфер Лопес та Бейонсе.

Джей Ло теж у Топ-50

Бурлеск-діва Діта фон Тіз має 15-те місце. До пятидесятки також потрапили Кайлі Міноуг, Кеті Перрі та Елізабет Херлі, котра і в 51 рік має таку фігуру, що змушує заздрісниць скреготати зубами.

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон та зірки "Гри престолів", Емілія Кларк та Наталі Дормер, також у списку.

Так, Ліз Херлі 51 рік

Нагадаємо, 75-річна Ракель Уелч не вважає вік підставою відмовлятися від яскравих декольтованих суконь та досі є королевою червоних доріжок.

Кадр з фільму "Мільйон років до нашої ери", фото з Instgaram Дженніфер Лопес та Ліз Херлі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів