Х'ю Грант розповів про привида в своєму домі

5 серпня 2016, 13:38

Британський актор Х'ю Грант розповів, що був змушений звернутися до "мисливця на привидів", адже в його оселі завелася потойбічна істота і лякала дітей.

До слова, 55-річна кінозірка, котрий торік став татусем учетверте, жартома заявив, що просто "не може зупинитися" і перестати робити нащадків.

Про це Х'ю говорив у гумористичному шоу Джеймса Кордена, пише "The Daily Mail".

Зі слів актора, один із його синів першим помітив, що в татовому домі є привид маленького хлопчика. Дитина Гранта вдивлялася в куток і плакала.


Грант розповів, як у його домі оселився привид

"А потім і інші люди почали бачити різні речі - інші діти приходили і казали: "А хто той маленький хлопчик он там?" Тож нарешті – я – раціональна людина, не ідіот – я став дзвонити мисливцеві на привидів. І це так соромно", - зізнався актор.

Як пригадує Х'ю, на виклик приїхала пані зі спеціальними патичками, котрі "оскаженіли", і це означало, що місцеві духи дуже сильні. Мисливець палила шавлію, била в барабанчик і співала. Але вся ця "х…ня", як висловився Грант, не помогла: хлопчик ніде не дівся.

Закінчилося все переїздом. На думку Гранта, проблема в "дурних лондонських підвалах", через які з землі лізе нечисть.

Нагадаємо, актриса Кейт Хадсон стверджує, що в неї та її мами Голді Хоун є дар бачити привидів. А до співачки Шер часом навідується її покійний чоловік.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів