Адвокат Деппа: Хьорд волала, ридала, реготала, мов божевільна

10 серпня 2016, 11:41

Судова війна між акторами Джонні Деппом та Амбер Хьорд триває, і їхні юристи беруться за важку артилерію.

Представник Деппа Лора Вассер заявила про те, що Хьорд відмовилася давати свідчення під присягою та поводилася при цьому неадекватно.

Про це пише "People".

Зі слів Вассер, актриса навіть не увійшла до приміщення, в якому мала давати свідчення, і де вівся відеозапис. А оскільки стіни між кімнатами були скляні, можна було спостерігати за тим , як Амбер "істерично плаче та крокує по своїй конференц-залі, або час від часу кричить та вищить, а іноді регоче".


Судова війна між Деппом та Хьорд триває

Хьорд "здавалася божевільною та іраціональною". Адвокат додала, що радники актриси протягом дня намагалися її вгамувати.

Враховуючи все це, Вассер просить суд заборонити Хьорд давати свідчення під час розгляду справи за звинуваченням Деппа у насильстві.

Нагадаємо, представники Амбер Хьорд заявляють, що їхня клієнтка була готова давати свідчення і прочекала в суді 10 годин, проте її виступ під присягою не відбувся з вини адвокатів Деппа.

А ще є версія, що ані Депп, ані Хьорд насправді не зацікавлені в тім, щоби свідчити під присягою першими, до того, як їхні юристи таки досягнуть якоїсь домовленості.

Як відомо, раніше адвокати Джонні вимагали, щоб команді Хьорд під загрозою великого штрафу заборонили розголошувати деталі угод між сторонами.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів