Вусань Депп вигуляв ірокеза на Ібіці, а Хьорд не дали слова

9 серпня 2016, 15:00

Американській акторці Амбер Хьорд, котра чемно з'явилася 6-го серпня в суд, щоби під присягою розказати, як її лупцював чоловік Джонні Депп, довелося піти ні з чим.

Зірка марно прочекала 10 годин. А Джонні у цей час грівся собі під сонечком на Ібіці.

Про це пишуть "People" і "TMZ".

"Хоча вона була готова, хотіла і могла давати свідчення під присягою, їх не прийняли юристи Джонні. Вона прочекала 10 годин, і жодного разу Амбер не відмовилася почати давати свідчення", - заявив член юридичної команди Хьорд.


А оновлений Депп тим часом відпочиває на Ібіці

Пояснень, чому адвокати Деппа "саботували" виступ його дружини в суді, поки немає.

Сам Джонні мав давати свідчення 10-го серпня, проте його представники вже повідомили, що він не зможе приїхати в цей день.

На думку юриста Стіва Мінделя, з яким проконсультувалися журналісти "People", такі "маневри" сторін можуть свідчити про те, що вони намагаються укласти якусь угоду. І як адвокати Хьорд, так і адвокати Деппа зацікавлені в тім, щоби їхній клієнт не давав свідчень до підписання такої угоди.

Що ж до Деппа, поки юристи роблять свою справу, він відпочиває в Іспанії. Усміхнену кінозірку сфотографували, коли він піднімався на борт яхти.

Нагадаємо, зачіска – не єдине, що після розриву з Амбер вирішив змінити в своїй зовнішності Джонні. Тату з прізвиськом жінки на руці він перетворив на слово "Падло".

Прінтскрін з сайту "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів