Озборн розказала про зморшкуваті геніталії Джаггера

18 серпня 2016, 11:26

Від гостроязикої британської телеведучої Шерон Озборн дісталося рокерові Міку Джаггеру.

Коментуючи новину про те, що 73-річний музикант стане татом, жіночка вирішила підняти тему геніталій колеги свого чоловіка.

Про це пише "Contact Music".

"Я от про що думаю, в 73 роки його обличчя таке зморшкувате. Усе, що спадає мені на думку, це що його геніталії такі зморшкуваті… Певно, вони обвислі, зморшкуваті і сірі. Просто не можу собі уявити нічого гіршого. Бо дивишся вгору – і там стільки зморшок, і дивишся вниз – і там зморшки, і ти така "ні", - поділилася Шерон.


Шерон Озборн розказала, що вона думає про геніталії Міка Джаггера

Озборн запевнила, що Мік "ніколи-ніколи" її не приваблював, попри свій статус секс-символа. І вона скептично дивиться на стосунки рокера з 29-річною балериною Мелані Хемрік.

"Йому 73. Скільки йому ще лишилося? Прекрасно – тепер у нього є хтось, хто буде катати його в інвалідному візку", - зазначила Шерон.

Нагадаємо, ще кілька років тому Озборн хвалилася, що в них із чоловіком Оззі секс буває по 5 разів на тиждень. Одначе, як ми знаємо, навіть така інтенсивність статевого життя не зупинила рокера від численних подружніх зрад, і тепер він лікується від секс-залежності.

Як відомо, Шерон Озборн - не єдина людина, котра публічно піднімала тему чоловічого достоїнства Джаггера. Про те, що в музиканта крихітний пеніс, написав у своїх мемуарах інший учасник "The Rolling Stones", Кіт Річардс.

Фото з Instagram Міка Джаггера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів