Поведена на контролі Бекхем не хоче знову почути хіти "перчинок"

3 жовтня 2016, 13:00

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем зізналася, що дуже засмутиться, якщо її колишні колеги зі "Spice Girls" візьмуться знову виконувати їхні спільні старі хіти.

Але вона щиро вболіває за Емму Бантон, Мел Бі та Джері Хорнер, котрі вирішили возз'єднатися.

Про це Вікі говорила в інтерв’ю "The Style", пише "The Mirror".

Thank you @theststyle! My cover out tomorrow, excited to launch my #VBxEsteeLauder worldwide X VB

Світлину опубліковано користувачем Victoria Beckham (@victoriabeckham) Жов 1, 2016 о 4:03 PDT

"Звісно, як новому гурту – так", - відказала Бекхем на запитання, чи бажає вона успіху екс-колегам.

"Але я вважаю, що вони мусять співати свій власний матеріал, оскільки те, що ми робили в "Spice Girls" було дуже особливим. Якщо вони співатимуть пісні "Spice Girls", я гадаю, це може вийти трохи сумно", - поділилася колишня співачка.

Зі слів Вікторії, найважливіше, чого вона навчилася, будучи "перчинкою", це те, що можна мати усе, а за хвилину втратити. Цей підхід став їй у пригоді в дизайнерській кар’єрі.

"Я отримала другий шанс і не втрачу його знов", - зазначила вона.

 Бекхем засмутиться, якщо колишні колеги співатимуть їхні спільні хіти

Бекхем називає себе працеголіком та визнає, що поведена на контролі. А ще страшенно нервується на червоних доріжках.

"Я не знаю, чи це тому, що мене багато років фотографують і через критику, але я просто відчуваю себе незахищеною, вразливою, мені некомфортно, я просто не можу бути собою… Я не можу дочекатися, коли вже зійду (з червоної доріжки), і всі ми зможемо просто випити, відкинути голову на спинку, і кого хвилює, що стерся блиск із губ? Можна розслабитися", - зізналася Вікторія.

Як пояснила дружина Бекхема, саме тому вона так полюбляє соцмережі. У них вона сама може вибирати фото, якими хотіла би поділитися з шанувальниками, показуючи їм справжню Вікторію.

 Вікі любить показувати в соцмережах себе справжню

Іще Вікторія розвіяла чутки щодо можливої появи в них із Девідом п'ятого малюка. Багатодітна мати зізналася, що й так почувається "ніби її тягнуть у 4 боки" та переживає, чи вдається їй давати вдосталь уваги кожному синові та доньці, пише "The Daily Mail".

Нагадаємо, що ж до возз’єднання "Spice Girls", то зовсім не в захваті від цього проекту Мелані Чісхольм. Подейкують, екс-"перчинка" навіть збирається перешкодити цьому через суд.

Фото з Instagram Вікторії Бекхем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів