Lady Gaga сумує за людьми і хоче чоловічого благородства

28 листопада 2016, 13:42

Американська співачка Lady Gaga вважає найбільшим успіхом свій міцний зв'язок із рідними й те, що вони нею пишаються.

А у чоловіках зірці бракує благородства.

Lady Gaga сказала про це під час телеінтерв’ю, ймовірно, проливши світло на причини свого розриву з нареченим Тейлором Кінні.

Про це пише "People".


"Я гадаю, жінки кохають дуже сильно. Ми кохаємо чоловіків, просто кохаємо їх із усієї нашої сили. І іноді, не знаю, цю любов не приймають із таким благородством, із яким ми би хотіли, щоби її приймали", - поділилася зірка.

"Ми не намагаємося зробити вас менш чоловіками, ми просто хочемо, щоби ви кохали нас так само глибоко й так само здорово, так само повно, як ми кохаємо вас", - додала вона.

Lady Gaga вважає, що жінки люблять чоловіків глибше, ніж ті їх

А от безумовна любов її рідних стала для Lady Gaga потужною підтримкою в житті та кар'єрі. Співачка впевнена, якби її стосунки з родиною були іншими, вона б ніколи не досягла того, що має.

"Зробити щасливим твого тата – особливо для італійської дівчини-католички – це дуже приємне відчуття. І сьогодні я це відчуваю", - зазначила вона.

"Нема нічого кращого, ніж увійти до татового ресторану і побачити усмішку на його обличчі, ніж знати, що твоя мама, твій тато і твоя сестра тобою пишаються, і що ти не втратила зв'язку з тим, хто ти є. Ось це для мене – справжній успіх", - підсумувала зірка.

Велика слава має для артистки й поганий бік: брак приватності та простого людського спілкування. Тепер свобода Lady Gaga – у її творчості та її серці.

"Щойно я виходжу в світ, я, у певному сенсі, належу кожному. Законно переслідувати мене, законно чіплятися до мене на пляжі, я не можу викликати поліцію та попросити тих людей облишити мене. І я довго та уважно придивлялася до цієї межі та сказала: добре, знаєте, якщо я не можу бути вільною там, то буду вільною тут", - вказавши на своє серце, зазначила артистка.

"Я сумую за людьми. Сумую, знаєте, за тим, щоби піти кудись, зустріти випадкову людину та сказати їй "Привіт", поговорити про життя. Я люблю людей", - додала вона.

Нагадаємо, подейкують, Gaga і Кінні, котрі були разом 5 років, таки спробують дати ще один шанс своїм стосункам. Але також кажуть, що в актора вже є нова подружка.

Фото з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів