"Фотошоплена" Мерайя Кері гайнула на Гавайї з молодим коханцем?

30 листопада 2016, 12:08

Американська співачка Мерайя Кеті потішила своїх фанів черговим спокусливим фото – і знову дала привід для підозр у зловживанні фотошопом.

Її просять нарешті вгамуватися, а сама зірка тим часом, подейкують, відпочиває на Гавайях у товаристві свого нового молодого фаворита, Брайана Танаки.

Про це пише "The Daily Mail".

Суперечливу реакцію шанувальників Мерайї викликало одне з її останніх фото з Мауї, де зірка позує в відвертому вбранні. Декому здалося, що перефотошоплені живіт та ніжки 46-річної артистки.


Деяким фанам здається, що з фотошопом тут переборщили

"Якщо фотошопите ваші фото, то принаймні слідкуйте, щоби вони добре виглядали", - радять коментатори співачці.

"Будь ласка, не треба більше фотошопних катастроф, ваші вірні ягнята люблять вас такою, яка ви є", - благають зірку.

Водночас, дехто з фанів став на захист Кері, стверджучи, що звинувачувати артистку в таких маніпуляціях із фото здатні лише хейтери.

Як відомо, співачку вже неодноразово ловили на "вдосконаленні" власних зображень.

Мерайя Кері відпочиває на Гавайях

До слова, на Мауї, після трьох концертів у Гонолулу, Мерайя відпочиває не лише з дітьми. Компанію їй складає й танцівник Брайан Танака, котрий буцімто вже зайняв місце екс-нареченого зірки Джеймса Пекера.

Як стверджують джерела, на Гавайях Кері й Танака, не криючись, поводяться мов справжня закохана парочка.

"Вони плавали в океані, він піднімав її, щоби поцілувати. Вона стрибала до нього на руки, він закидав її на своє коліно, ніби вони танцюють. Вони ходили пляжем, тримаючись за руки, він катав її на спині. Їм дуже весело разом, вони багато пустують. Вона била ногою по воді, щоби його оббризкати, а він сміявся", - розповів очевидець "US Magazine".

Брайан теж постить фотки з Мауї

Між іншим, тема цієї "лав-сторі", справжньої або ні, буде висвітлена в реаліті-шоу Мерайї Кері. У трейлері хтось із членів команди зірки говорить: "Танака закоханий у неї", а інша людина відказує: "Що нам із ним робити?".

А ще глядачам покажуть процесс примірки весільної сукні, в якій Мерайя Кері так і не вийшла заміж за австралійського мільярдера.

Фото з Instagram Кері й Танаки

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів