Зірковий День подяки: "манекен" Свіфт і Мерайя Кері з декольте до пупа

25 листопада 2016, 12:21

У четвертий четвер листопада Америка традиційно святкує День подяки, і поласувати індичкою за столом збираються родини і в зіркових оселях.

А ще у цей день люди говорять, за що вони вдячні. От акторка Гвінет Пелтроу, наприклад, за свого коханця та за екс-чоловіка.

У своєму Instagram зірка виклала колаж із фото дорогих їй людей: це, зокрема, її діти, Еппл і Мозес, мама Блайт Даннер, бойфренд Бред Фолчак, колишній чоловік Кріс Мартін.

А ще Гвінет Пелтроу вдячна, що Трамп переміг на виборах

"Я неймовірно вдячна за цих людей і тих, кого нема на фото, хто приносить любов, сміх і сердечність у моє життя", - написала Гвінет.


Оскароносна акторка особисто стала до плити

Милим сімейним фото поділилася новоспечена "перша донька країни", Іванка Трамп.

Іванка Трамп святкувала з рідними

Акторка Сьюзан Сарандон святкувала з сім'єю своєї дочки Єви та голубила меншого онука, якому лише місяць.

Співачка Селена Гомес на честь свята повернулася в свій Instagram після кількамісячної перерви. Як відомо, артистці, котра страждає на вовчак, довелося певний час провести в реабілітаційному закладі, бо тяжка хвороба довела її до панічних атак та депресії.

Селена Гомес вдячна за любов своїх фанів

"Мені є багато за що дякувати цьому рокові. Мій рік був найтяжчим, але й найбільш результативним. Я нарешті перемогла в битві з відчуттям, що я "недосить…" Я лише хочу віддзеркалити вам, люди, ту любов, яку ви даєте мені багато років, та показати, наскільки важливо дбати про себе…", - звернулася співачка до своїх фанів.

Висловила подяку своїм шанувальникам та всім, хто підтримує її під час хвороби, і онкохвора актриса Шеннен Догерті. У своєму Instagram вона виклала відеозвернення, в якому розповіла, як глибоко її зворушують та як допомагають усі добрі пости та історії, якими з нею діляться люди.

Співачка Тейлор Свіфт День подяки провела з друзями. Компанія влаштувала "манекенно-танцювальний" челлендж на березі океану.

#mannequinchallenge @todrick @marthahunt @dr.jari @lilydonaldson @austinkingsleyswift @leahmccarthy

Відео, опубліковане користувачем Taylor Swift (@taylorswift) Лис 24, 2016 о 5:40 PST

"Причини бути вдячною", - коротко написала співачка Мадонна, поділившись колажем із обличчями чотирьох своїх дітей: Лоли, Рокко, Мерсі та Девіда. Нагадаємо, днями Рокко "привітав" зіркову мамусю, попавшись із наркотиками.

Мадонна вдячна за дочок і синів

У Гвен Стефані та її бойфренда Блейка Шелтона було велике родинне свято. І пара показала свій поцілунок у фотоблозі.

Перша леді США Мішель Обама, котра востаннє святкувала День подяки в Білому домі, виклала старе сімейне фото. До слова, під час проведення традиційного помилування президентом індичок Баракових дочок, Саші та Малії, не було. Їх замінили племінники Обами.

Мішель Обама згадала минуле

Співачка Мерайя Кері продемонструвала, що готувати вправна господиня може не лише в фартушку. Згодиться й кофтинка з декольте до пупа.

Записуйте рецепт: беремо 2 чималі ананаси...

Нагадаємо, подейкують, що після розриву з нареченим-мільярдером Джеймсом Пекером зірка закрутила з молодим танцівником.

Пильні користувачі соцмереж угледіли тут сліди фотошопу. Зверніть увагу на викривлення рами дзеркала біля лівого плеча Мерайї

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів